Orbea Terra Disc leverbaar vanaf de M30 in Myo uitvoering

De Orbea Terra is een cyclocross bike die ingezet kan worden in verschillende segmenten. Dit opvallende model kan gebruikt worden voor diverse doeleinden zoals race, cross, off road, wintertraining of

€ 2.599,00
Prijs per per stuk vanaf

 

Orbea Terra Disc M uitvoering is standaard leverbaar in 3 kleuren en ook geheel zelf samen te stellen in de MYO uitvoering.


KLIK OP DEZE LINK VOOR ALLE SAMENSTELLIINGEN, PRIJZEN EN EVENTUEEL MYO OPTIES.

De Orbea Terra is een cyclocross bike die ingezet kan worden in verschillende segmenten. Dit opvallende model kan gebruikt worden voor diverse doeleinden zoals race, cross, off road, wintertraining. Deze fiets is alles in 1. Het is een Racefiets, een Gravelbike, Crosser of snelle woon/werkfiets! 
Met zijn mogelijkheid tot dikke(re) banden rijdt hij super comfortabel maar toch snel!
 

 

- leverbaar in verschillende vaste afmontages (snelle levertijd)
- leverbaar in opbouw naar wens (langere levertijd)

- keuze uit standaard kleurstelling (snelle levertijd) (5 kleurstellingen)
- keuze uit meer dan 2 miljoen kleurstelllingen (langere levertijd) Klik hier voor het MyO "inkleur" programma ;-p

Orbea Terra M20-D 1 Euro 2999
Orbea Terra M30-D 1 Euro 2599
Orbea Terra M30-D Euro 2699

LET OP: Afbeelding ter indicatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 
Orbea behoudt zich het recht prijzen / afmontage tussentijds te wijzigen
Orbea behoudt zich  het recht voor om wijzigingen aan de informatie op deze site aan te brengen zonder melding vooraf. Inclusief maar niet beperkt tot, onderdelen, specificaties, modellen, kleuren en materialen.

Let op: de afmontage op de afbeelding kan afwijken van bovengenoemde afmontage
 
 

De Orbea Terra is een cyclocrossbike die ingezet kan worden in verschillende segmenten. Dit opvallende model kan gebruikt worden voor diverse doeleinden zoals race, cross, off road, wintertraining of woon-/werkverkeer.

Het frame en de vork zijn, nagenoeg onzichtbaar, voorzien van bevestigingspunten voor bijvoorbeeld een spatbordje. Deze all-road fiets heeft een ontspannen sportieve zit. De hoek van de balhoofdbuis in combinatie met de voorvorksprong zorgt voor een flinke naloop en dat geeft de Terra een stabiel stuurkarakter, ook in ruwer terrein.

Vijf framehoogtes

De Orbea Terra is afgemonteerd met hydraulische schijfremmen en wordt geleverd in vijf framehoogtes. Daarbij is het mogelijk om maatgevoelige onderdelen zoals de cranks en voorbouw naar wens op lengte te bestellen. Het carbon monocoque frame zorgt voor een licht en stabiel frame. ‘Dynamic Structure’ is een proces waarbij ieder deel van het frame zo wordt uitgevoerd dat maximale sterkte, comfort en stijfheid ontstaat. Verdere optimalisatie zorgt voor een hoge directionele stijfheid van 80NM/o. Alle energie die in het pedaal wordt gestopt komt direct terecht in het achterwiel.

Voorvork

De voorvork van de Terra draagt bij aan een goede balans, stuurgedrag en geeft een gevoel van betrouwbaarheid. De iets langere vorkbenen absorberen extra vibratie zodat ook aan de voorkant het comfort is geborgd. Een stijf geconstrueerde kroon zorgt voor extra stabiliteit en een direct stuurgedrag.

Bandbreedtes

Het multifunctionele karakter van de Terra wordt verder onderstreept door banddiktes te kunnen monteren tot maar liefst 40 mm. In dit geval houden de voor- en liggende achtervork nog 5 mm ruimte aan weerzijde over. Ruim genoeg om geen vuilophoping te laten ontstaan. Naast extra comfort blijkt dat de ballonvorming van een iets bredere band, voor minder rolweerstand zorgt.